Vermeulen sprong met de 8-jarige Kadar V.L. (`Dakar VDL) foutloos naar de winst en wist zich eveneens op de derde plek te plaatsen. Het leek een onderonsje tussen Vermeulen en Christophe Vanderhasselt die de tweede en vijfde plaats op naam schreef.

Vanderhasselt sprong met Popeye Van 't Klavertje Vier (Cornet Obolensky) naar de tweede plaats terwijl Vermeulen plek drie op naam schreef met Domino Diamant D 'Elsendam Z (Diamant de Semilly). 

Net buiten de top drie volgde Benjamin Pieters met Waka Waka Z (Wilson) voor Christophe Vanderhasselt en Kraque Boom D'Avifauna Z (Kannan).

Vermeulen en Vanderhasselt blijven prijzen verzamelen

Eerder won Bert Panneels de 1.30m rubriek met de 9-jarige BWP-merrie, Ogina vd Bisschop. Panneels en de dochter van Vigo d'Arsouilles bleven ruim één seconde voor op de Oost-Vlaamse amazone, Eline Goethals met Konita HX (Vingino). Op eigen terrein vervolledigde Christophe Vanderhasselt de top drie met zijn8-jarige Pilgrim Vitseroel (Diamant de Semilly).

In de 1.20m proef was het Bart Bomeré die met Oepske Van Het Zonnehof (KAfka) naar de winst sprong. De volledige top drie strandde op ongeveer één tiende van een seconde verschil. Thibault Vermeulen volgde met Heart Of Nabab (Nabab de Reve) voor Arno Boon en Papullon (Dieu Merci van T&L).