Hyana Pollet en Halla Z namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij lieten het hout onaangeroerd en finishten in 24,99 seconden. Maxime Hazebroek eindigde op de derde plaats met Diago Z. Ze kon de nul behouden en finishte in 26,70 seconden. 

Bobby Klootwijk (Gelante Di Palatina) en Lisa-Marie Verscuren (Miss Cooper) vervolledigden de top vijf.

115 zaterdag

In het 115 op zaterdag reed Auwers eveneens naar de overwinning. Hij reed Checker foutloos naar de finish in deze rubriek die rechtstreeks op tijd gereden werd. Voor Liesl Mertens en Nashville vh Legitahof was er een tweede plaats. Zij lieten het hout onaangeroerd en finishten in 60,88 seconden. Tom Mortelmans nam met Libertina de derde plaats voor zijn rekening. 

Celien Van Bylen (Mekainsi R) en Axelle Koninckx (Jonica vd Wolkenheide) eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats.

115 zondag 

Zondag werd het 115 gewonnen door Elodie Guillame. Zij reed Galant de Buisseret foutloos rond in 65,49 seconden. Chandel Bruyndonckx eindigde op de tweede plaats met Watch Out B. Ze sprongen een foutloze omloop in 66,70 seconden. Laurent Nuyens nam de derde plaats op het podium voor zijn rekening. Hij hield de  nul op de teller met Vendetta Z en klokte af in 68,34 seconden. 

Lotje Van Hees (Jericho St. Hubertushoeve) en Florian Deslaire (Atcvhum De Roqueline) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten