Auwers en zijn 14-jarige KWPN-ruin, Extreme M sprongen in 34,25 seconden naar de winst. Het paar bleef zo slechts enkele tienden van een seconde voor op Maxime Lambrecht met de BWP-merrie, Kagh Hoessein Sdw (Carabas v/d Wateringhoeve). In eigen regio, vervolledigde Elisa Strubbe de top drie.

Strubbe volgde met Lieven Devos' Aiace L'Eroe (Toulon) voor Rik Geirnaert en de 10-jarige zoon van Elvis ter Putte, Nabor van 't Zwarte Gat. De top vijf in deze regionale Grand Prix, werd afgewerkt door Cedric De Maertelaere en Orion Van Sappenleen (Kannan).

Eerder won Zoe Devriendt de 1.25m Krismar Cup met de 7-jarige Et Voila van de Ringhoeve (Elvis ter Putte). Louise Florizoone volgde met Mabelle Van Eyck Z (Mylord Carthago) voor Tom Camerlijnck en Look At Direxa (Diatendro).

Ook in de 1.20m Pro Tour hield Steve Auwers de concurrentie achter zich. Auwers won met Chalara (Chaloubet) de rubriek met ruim drie seconden voorsprong. Emma Strubbe volgde met Balierina (Special D) voor Leontine Gheeraert en Cesar des BRuyeres Z (Comme d'Api vd Hacienda).

De 1.10m Fun Tour kwam op nam van Stijn Colman. Colman schitterde met zijn BWP-merrie, Laluna van 't Zaveleinde (Stakkato) voor Emile Claeys met Noblesse Oblige NC Z (Nabab de Rêve). Op de derde plaats strandde Camille Dewingaerden met de 18-jarige KWPN-merrie, Avalanche (Goethe).

Alle resultaten