Goemaere won met de sBs'er, Dolce Vita (Ogano Sitte x Winsconsin van de Cruyenvelden). Het paar was exact 0,3 seconden sneller dan de Oost-Vlaamse amazone, Niki Geenens met onder het zadel Jurgen Van Avermaet's, Geena Lisa (Lord z x Pachat II). Goemaere strandde eveneens op de derde plaats. De amazone besloot het podium met Topaas D'Edouard Joly (Orlando x Nil X). Het paar plaatste zich in 2017 nog op het podium tijdens het VOR kampioenschap.

Net buiten het podium volgde Melissa Rocher met Comme Si Comme Sa (Kalaska de Semilly) op de vierde plaats, voor Eleonore de Halleux met Good Girl d'Hoogpoort (Presley Boy).

Geenens scoort wel in 1.10m proef

Eerder won Niki Geenens wel de 1.10m rubriek met Gazelle van de Vaelenberg (Toulon). Geenens won van Joyce Jonckheere met Giglo van het Laageind Z (Grison van de Bisschop). De derde plaats kwam op naam van Ilona Calvo Ruisanchez met Jamiro Overnel Z (Jamar D Ysenbeeck Z).

Imani De Vos won de 90cm pony finale. De Vos sprong naar de winst met Princesse Optima (Orchid's Romario II). De combinatie bleef als enige foutloos onder de 27 seconden. Op minder dan een seconde volgde Axana Ramael met Galipette De Hurtebise (Volcan de Hurtebise) voor Minte Vercauteren met Jirondine.

Alle resultaten