QUICK RESULT

1. Harold Boisset - Quolita Z

2. Faye Adams - Demograaf

3. William Funnell - Billy Ring

De Franse Harold Boisset sleepte met Quolita Z (v. Quasimodo) een nipte overwinning in de wacht in 60.50 seconden. Faye Adams zat hem met Demograaf (v. Quasimodo Z) op de hielen maar strandde met 60.83 op een tweede plaats. William Funnell sluit met Billy Ring (v. Billy Congo) de top drie af. 

Stephanie Andries bleef met haar Cornet S Lady (v. Cornet's Stern) foutloos en klokte af in 70.74. Dat leverde haar een elfde plaats op. 

Resultaten


BRONZE 2 - 1.20m

Oliva Spurell en Billy Prompt (v. Cevin Z) waren nipt sneller dan Sophie Stockdale met Hella (v. Winningmood van de Arenberg). Beide Britse dames bleven voor Dmitriy Berestov met Henderson H (v. Glasgow van het Merelsnest). 
Ludo Dekkers werd met Biona (v. Concorde) knap vijfde.

Resultaten



GOLD 4 1.45m GP QUALIFIER (LR)

Petro Veniss ging met de Longines Ranking-punten lopen. Samen met Anaya Ste Hermelle (v. Andiamo) was hij in de twee fasen de beste combinatie. Matthew Sampson en Geneve R (v. Eldorado van de zeshoek) gaan met de zilveren medaille naar huis, Michael Duffy en Zilton SL Z (v. Zirocco Blue) met de bronzen medaille. 

Marie Hecart finisht met Vahinee (v. Lauterbach) als vierde, Harry Charles met Vivaldi du Dom (v. Casall) als vijfde. 

Resultaten


SILVER 1 - 1.25m

Ronnie Jones en Premier Diamond (v. Hold up Premier) sprongen naar de overwinning, voor Olivia Natasha Poole en Andorra (v. Indoctro). Joseph Davison en Venezia (v. Cardento) sluiten het volledig Britse podium af. 

Resultaten


BRONZE 4 - 1.35m

Adam Morgan en Gracia Cantate (v. VDL Zirocco Blue) waren in deze proef sneller dan de Deense Rikke Belinda Parker met Abigail (v. Carmargue) die op hun beurt weer voor Michelle Kenny met Juicy (v. Laughton's Flight) eindigen. 

Resultaten


BRONZE 3 - 1.30m

Hier gingen Eleanor Hall Mcateer en Unex Arantos (v. Concorde) met de overwinning aan de haal. De tweede plaats is voor de Duitse Elena Appendino met Billyjean (v. Birdavenue). Rikke Belinda Barker behaalde een tweede podiumplaats want sprong in deze proef met Cape Cod du Landel (v. Quaprice Boimargot Quincy) naar de derde plaats.

Resultaten



BRONZE 1 - 1.10m

Het hoogste schavotje van het volledig Britse podium word hier ingenomen door Imogen Beecroft met Roscoe's Amour (v. Ontario). Holly Hall volgt met WKD San Remo en Jemima Finlay met Portland Flight (v. Errigal Flight) sluiten dus dat Britse podium af. 

Resultaten