De Pauw won de Grand Prix in het zadel van de 11-jarige Nairobi van Kojakhoeve Z (Nabab de Rêve). Het paar bleef ruim twee seconden voor op Fabrice Galdini met Dirk Geerinckx' Cervoise Ste Hermelle (Vargas Ste Hermelle).

De snelste chrono kwam op naam van Killian Norris en O'Neill van 't Heike (Hunter's Scendix). Met één springfout vervolledigde het duo de top drie en verwees zo Brecht Goossens met Noukie Z (Nabab de Rêve) naar de vierde plaats. Norris strandde eveneens op de vijfde plek met Valdez 22.

Eerder won Christof Deraedt de 1.35m rubriek. Op de rug van Dendy Van Jonckhoeve Z (Dexter R) bleef de West-Vlaming nipt voor op Vanina Lombard met Venus Des Bois (Jarnac). Tony Stormanns volgde in het zadel van de achtjarige, Servus Z (Solid Gold Z).

Stephanie Goemaere domineerde de 1.25m proef. Goemaere kreeg op het podium gezelschap van Jean-Christophe De Grande. Samen met Topaas D'Edouard Joly (Orlando) won Goemaere. In het zadel van dOlce Vita (Ogano Sitte) strandde de amazone op de derde plek. Plaats twee werd ingenomen door De Grande met Nice Penelope Leeuwerikenhof Z (Nabab de Rêve).

Alle uitslagen