De 1.30m-hoofdwinst was voor Sofia Walravens in het zadel van Princesse HC (Anakin van 't Schuttershof, fokker: Hans Callaert). Het duo had een mooie voorsprong op Pieter Jan Anthonissen, die met zijn Thunder van de Zuuthoeve-merrie Odessa C (fokker: Cyriel Lanslots), op de tweede plaats eindigde. Camille Biebuyck vulde het podium aan met, ook, een Thunder van de Zuuthoeve-merrie Obella JS (fokker: Johan Schutters).

Op vier zagen we nog Caro-Belle de Hornois met Zangersheide-ruin Qees van den Dael (Iron Man). Ylona Thijs schreef plaats vijf en zes op haar naam. Dat deed ze respectievelijk met Merania (Cornet's Diamond) en Colandrino 2 (Colandro). 

Julia Bertholet reed samen met Rykiel de Jauzif (Luccianno) vooraan in de 1.20m-ereronde. Ze werd gevolgd door Marthe-Louize Dieu aan de teugels van Kewanda van Beek (Cidane). Plaats drie kreeg Nederlands kleur, dankzij Joelle Muijres met Kobalt Expres WS (Global Express VDL). 

Fleur Volckaerts kon zich net niet op het podium plaatsen. Met Diva van de Langendijk Z (Dominator 2000 Z) reed ze twee honderdsten van een seconde trager dan Muijers, waardoor ze op de vierde plaats landde. Op vijf zagen we nog Bernard Meerlaen met Filippa (For Ever Jump) 

In de 1.10m ging het goud naar Marthe Boon. Samen met Cover Girl Eh Z (Carcas) kon ze de Duitse concurrente, Diana Amend, achter zich laten. Amend deed het in het zadel van de Linton-merrie, Lilly du Rouet. De Nederlandse Femke Pauli kon met haar Eldorado vd Zeshoek-merrie, Glamour, naar het brons rijden. 

Op vier en vijf zagen we hier respectievelijk Nicolas Lambrecht met Majolie de Fremis (Menko de Wellington) en Emiel Duchene met Invictus M Z (Indoctro). 

Bekijk hier de resultaten