In het kampioenschap voor zesjarigen was er geen houden aan Silke Van Puyenbroeck en de BWP-ruin, Rivollino van 't Breemhof (Stakkato x Canabis Z, fokker: Sofie Galle). Het duo sprong als enige foutloos onder de 36 chrono en verwees zo Peter Boelens met de Emerald-merrie, Ronja Van 't Hellewater (fokker: Gert-Nancy de Maeyer - roelants) naar de tweede plaats.

Stud 111-ruiter, Gilles Van Hamme vervolledigde de top drie met onder het zadel de BWP-merrie, Rimini 111 (Aganix du Seigneur x Cassini 1). Eveneens foutloos volgde Geoffrey Geerts in het zadel van Rebel van 't Zomerhof 5Harley VDL x Breemeersen Adorado) op plaats vier.

De top vijf van deze rubriek werd afgewerkt door Steven Vermeir en zijn Cado Stb Z (Control Stb x Filou de Muze).

Mike Vogeleer wint criterium vijfjarigen!

In het kampioenschap voor vijfjarige won Joris Vergauwen met S-La Belle Z (I'M Special de Muze x Figo de Muze, fokker: Jerry Van Damme). Op het podium volgde Frederik Wuytack met Secret touch JW Van 't Meulenhof (Denzel van 't Meulenhof x Elvis Ter Putte), voor Joris Vergauwen en VDB Equestrian's gefokte, Diamond Lady Z (Diamand de Semely x Burggraaf).

In het eindklassement voor vijfjarigen pronkt Mike Vogeleer met T Is Ik R&B Z (Take a Chance on Me Z x Rubo Borra B Z) op kop. De combinatie reed alle competities en blijft in de klassement voor op Pieter Ryckaert (Snowflake-K van Kattenheye, v. Dallas VDL) en Celine Bradt met Syringa Bradt (Dominator 2000 Z).

Alle uitslagen