De zevenjarige merrie Kergerona Van Beek (v. Fantomas de Muze) leverde wederom uitstekend werk onder het zadel van Wouters. Nadat het duo vorige week nog de hoofdrubriek van het FSA te Sentower op hun naam zette pakken ze nu de overwinning in het Azelhof. De tweesterren rubriek had geen geheimen voor de jonge Belgische ruiter waardoor hij met één seconde voorsprong het goud in handen nam. 

Wouters werd op het podium vergezeld door twee Franse combinaties. Anthony Delage stuurde Espoir de la Loisne (v. Kannan) foutloos doorheen het parcours in 30,97. Maar Laure Schillewaert deed beter en stopte de chrono op 30,69 met Divine de la Prise (v. Tresor Mail) en verwees Delage achter haar naar drie terwijl ze zelf de tweede plaats innam. 

In de top drie vinden we verder nog drie Belgische combinaties die zich wisten te plaatsen. Kim Thiry sprong naar een zesde plaats in het zadel van Maxima T (v. Elvis ter Putte) gevolgd door Wilm Vermeir op History van 't Ameldonk Z. Tot slot pakte Max Sebrechts de tiende plaats op de rug van Nesquick Optimus (v. Ut Majeur de Brecey). 

Volledige uitslag