Wouters en de zoon van De Flor 111 Z bleven als enige foutloos onder de 28 seconden. Met een nipt verschil volgde Dries Dekkers op de rug van zijn Agnes (Algot 1182). De top drie werd afgewerkt door Jan Vanalken met Mousse van de Start (Tonix).

Het duo werd opgevolgd door Ellis Pex die met de achtjarige Kingsley P.D. (Arezzo VDL) foutloos voor bleef op Sylvie Morrier en Jet Set du Beaumont (Domino de Moyon).

Eerder sprong Seppe Wouters ook de 1.25m proef in de top drie. Wouters moest twee combinaties voor zich dulden. Proefwinst kwam er op naam van Alexander Housen met de zevenjarige Fame HH Z (For Pleasure). Na een foutloze finish in 26,83 seconden verwees het paar Johnny Geusens met Killer naar de tweede plaats. De top drie van deze rubriek werd afgewerkt door Seppe Wouters en Achtung Asborne Z (Arezzo VDL). Het paar sprong eerder deze week ook al in de prijzen.

In de 1.15m hield Laurine Thijs de concurrentie achter zich. Op de rug van Kizzy-Jan (Vittorio) bleef Thijs nipt voor op Phebe Knaepen met Vingino vh Legitahof Z (Vigo d'Arsouilles) en Wesley Carmans met Q Time (Kapitein).