In de 1.40m hoofdrubriek baande de 15-jarige ruiter zich een weg naar de top tien. In het zadel van Kalvados Keros, een zevenjarige Zangersheide ruin van Arezzo uit de fokkerij van de familie Vandaele werd Wouters zevende. De plaatselijke combinaties domineerden de hoogste plaatsen maar de overwinning was voor de Duitser Martin Sterzenbach met Cassin (Cassilano). De Zangersheide ruin Starbucks Z (Starpower) zagen we onder Bink Driessen op vier. 

Ook in de 1.30m rubriek kon Wouters zich laten opvallen, dit keer met Achtung Asborne Z. Met de zevenjarige ruin van Arezzo VDL bleef hij van het hout af en werd vierde. De beste Belgische notering kwam hier echter van Jan Claeys, die de overwinning boekte op Viper vd Karmenhoek Z, een negenjarige zoon van Via Veneto. Op het podium schitterde Estee Bomeré met Primavera van de Dennehoeve (Fantomas de Muze) met het brons. 

De 1.20m proef kwam ook in Belgische handen, met name in die van Yana Janseger. Op Ivy (Balou du Rouet) was de amazone bijna twee seconde sneller dan de Nederlandse Nelske Holtrop en Lolita C (Harley VDL). Bomeré was hier opnieuw goed voor het brons, dit keer op Chiquita van 't Ameldonz (Cicero van Paemel).Op vier zagen we nog Janne Caals met Quizz van de Zandloper, een zevenjarige dochter van Corydon van T&L. 

Resultaten