Beghuin was in de rubriek voor zesjarige paarden de snelste in het zadel van Little Baby d'Alphi. De sBs ruin van Greco Sitte is een fokproduct van Philippe Evrard. Het duo werkte het parcours af in een tijd van 58,14s en was daarmee bijna vier seconden sneller dan de concurrentie. Dominique Joassin kon die tijd het best evenaren op de rug van Lj Corssini, een sBs hengst van Cornet Obolensky uit de handen van Louise Joassin. Zij werden tweede. De top drie werd besloten door de plaatselijke Henrique Drumond met Commerald Z, een Zangersheide zoon van Comme il Faut uit de fokkerij van LVP Stables.

Bij de zevenjarige paarden was het Thomas de Wit die onze driekleur op het podium zette. Met de BWP merrie Quinette van 't Sparrenhuis (Elvis ter Putte, fokker: Luc Verschelden) werd hij derde. Op vier volgde de Zwitserse Clarissa Hassmann Crotta met de BWP hengst Qaboom van de Bucxtale (Kannan). Jeroen Appelen liet zich ook opmerken binnen de top tien en reed de BWP ruin Quality Touch L3b (Elvis ter Putte, fokker: Pieter Goyvaerts) naar acht. 

In de rubriek voor vijfjarigen waren het de Belgische paarden die zich in de kijker sprongen. Zo kwam de door Jacques Ghuysens gefokte Mylo du Val du Geer (Vagabond de La Pomme) op twee gevolgd door de Zangersheide merrie Balou's Lady B Z (Balou du Rouet, fokker: Fabio Belchior) op drie.

Resultaten