De vijfjarige Cuno Z, een Zangersheide hengst van Caballero gefokt door Glen Nielsen, werd door de Deense Jessica Toelstang naar de overwinning gestuurd. De Nederlandse Celeste van der Poel kon met de BWP-merrie Tascha van den Heuvel (Uncanto Di Villagana, fokker: Romain Dams) opnieuw de tweede plaats veroveren. Glenn Praet sprong een plaatsje vooruit en werd op Tripel Hop H (Hunter's Scendro) derde. Voor Praet werd in het zadel van Titus ter Spelonck (Taloubet Z) ook nog de negende plaats genoteerd. 

Roy Hanlon had de beste zesjarige onder het zadel en stuurde Diamond Dancer (Diamant de Plaisir) van fokker Peter Wieting naar de overwinning. Gisteren werd het duo nog vierde en zegevierde Jelle Sappin met Sakata vd Knuffel (Karajan), die vandaag dan weer op vier kwam. Daarnaast stond Sappin ook op zes met Siebe van de Nieuwburghoeve (Atomic Z). Glenn Praet veroverde ook hier het brons, op de rug van Sisley van de Hazenhoek (Malito de Reve). Jan Claeys liet zich zowel op vijf als zeven noteren met respectievelijk Dior van de Begijnakker Z (Diarado, fokker: Ann Keisse) en Glasgow's Boy V'T Merelsnest Z (Glasgow vh Merelsnest). 

Bij de zeven- en achtjarigen kon Bart Clarys zijn achtjarige Clavaro Z-merrie, Corona Hf Z, van fokker Peter Jonckheere naar de winst sturen. Plaats twee en drie waren respectievelijk voor de Braziliaan Bruno Martins Costa met de achtjarige VDL Liamant W (Diamant de Semilly) en Lou Morali met de zevenjarige Histoire des Chayotes (Zandor Z).

Verder in de top tien verscheen Catherine Gustin met de zevenjarige Little Girl du Plein Vent (Kannan) op plaats zes. Op acht zagen we Sacha Beghuin met de zevenjarige Moncler de Liebri Z (Malito de Reve). Plaats elf en twaalf waren respectievelijk voor Filip Lacus met Emerlino vh Schaarbroek Z (Emerald van't Ruytershof) en Marthe Heudens met Riviera van het Dennehof (Chatman). 

Resultaten