De twee jonge Belgische amazones waren aan elkaar gewaagd in het 1.20m hoge parcours. Uiteindelijk was het toch Vermeir die aan het langste eind trok in het zadel van Extrait de Tatowin de Tinmont (v. Furzley Fox Trot). Met een grote seconde verschil werd Isee Doem knap tweede na een foutloze ronde op Flipper de l'Etape (v. Flipper d'Elle). 

Vermeir domineerde de top tien met nog twee noteringen voor haar andere pony's. Kristal Sparkle van Begeveld (v. Ponyhoeve Bright Sparkle) zorgde met haar foutloze ronde voor de tiende plaats terwijl Vermeir op Ottawa V/H Verbrandgoed (v. Cadet) de top tien mocht besluiten. Ook Doem had een tweede ijzer in het vuur en werd nog eens achtste op Dollar de l'Etape (v. Quitus de l'Etape). 

De zesde plaats was nog voor Louise Brusselle met Pinto (v. Berktzicht Lekilja), op acht stond Julie van Hollebeke in het zadel van haar vertrouwde Orchid's Auriske. 

Resultaten

Een rubriek eerder stonden de hindernissen op 1.10m hoogte en zorgde Juliette Trenker voor het beste resultaat. Zij werd tweede op Dartagnan de l'Etape (v. Quitus de l'Etape). Elise Thirion volgde in de top vijf op vier met Gregaho d'Alphi (v. Wapiti vh Vitseroel).