1.10

Kirsten Franken was in deze twee fasen-proef met Magic Lady van de Ossenhoek (Lomansheide Brent) een maat te sterk voor Robin Vermeir. Ook voor deze reeks had hij Extrait de Tatowin de Tinmont opgezadeld. Margot Debussche en Drumer King vervolledigen hier het podium. 

1.00

Kjenta Franco en Muze van de Delthoeve (Principal Dream vd Delthoeve) winnen de twee fasen over 1 meter. Elise van Regenmortel en Troubadour Optimus (Goliath van de Groenweg) krijgen de zilveren medaille mee naar huis, Lotte van Mol en haar Korina van het Puttenhof (Emmickhoven's Diego) de bronzen medaille. 

0.90

Celeste Thys kwam niet 1 maar 2 keer van start - en dat het parcours haar lag bewijst de ranking. Ze wint met Cadance du Costilg en volgt zichzelf op met Frolic. Eerste achtervolger is Hannelore Thomas en Sidan van Prinseveld. 

0.80

In deze proef, die over een ideale tijd gereden moest worden, deed Stien Bultinck dat het meest correct. Met Chicha van de Eekhoek blijft ze voor Wout Smits, die Danouska onder het zadel had. Clémentine Thys deelt Cadance du Costilg met haar zus. Hier nemen ze de bronzen medaille mee naar huis. 


Uitslagen