Nauta en de dochter van Numero Uno verwezen zo Frederik De Donder met zijn eigen 11-jarige Levana Stw Van Poesthemhof (Fantomas De Muze) naar de tweede plaats. De top drie werd afgewerkt door Kim Thiry en Medard M. (Triomphe de Riverland).

In deze 1.40m Silver Grand Prix volgde Fabrice Galdini net buiten de top drie op de vierde plek. Samen met Cervoise Ste Hermelle (Vargas Ste Hermelle) verwees Galdini, Helena Beyers met Matonge of Colors (Elvis ter Putte) naar de vijfde plaats. Enkele deze top vijf wist een dubbele nulronde neer te zetten.

Op zaterdag was het Bert Panneels die de concurrentie achter zich hield in de 1.35m hoofdrubriek. In het zadel van zijn eigen 8-jarige Ogina vd Bisschop (Vigo d'Arsouilles) bleef de Vlaams-Brabantse springruiter ruim één seconde voor op Vicky Van de Poel met Evita B (Mr. Blue). Laura Blommaert vervolledigde de top drie met de achtjarige dochter van Numero Uno, Nikita Eindeken Z.

Eerder won Rik Nauta de 1.30m proef. Nauta domineerde het podium met de eerste en tweede plaats. Samen met zijn vertrouwde Limestone Grey (Numero Uno) won de jonge springruiter. Hij volgde zichzelf op met Pimpernel II van de Ceulshaegen (Elvis ter Putte). De top drie werd afgewerkt door Nicolas Rombouts en Mister Manattan (Ugano Sitte).

Alle resultaten