Hemeryck zette in op Caristello Jpz (v. Clintissimo Z). De negenjarige ruin was zowel in de basisomloop als in de barrage op geen fout te betrappen en was daarbij snel genoeg om zich op de negende plaats te zetten. Jonathan Dourcy greep met Kansall (v. Kannan) net naast een plek in de barrage, twee tijdsfouten hield hen op 20. 

De Zwitserse Romain Duguet hield de Franse combinaties van de overwinning. Hij won in het zadel van Bel Canto de Boguin (v. Grenat de Grez HN). Mathieu Lambert volgde op twee met Cayetano Loisel (v. Oslo du Chalet) voor zijn landgenoot Nicolas Cizeron op Electra des Chaines (v. Quality Touch).

In de 2* 1.35m rubriek kwam de Belgische girlpower aan bod. Marine Lenoble zorgde voor het beste resultaat op Houlahop de Septon (v. Jenson van 't Meulenhof) en kwam op dertien. Op vijftien zagen we Stephanie d'Andrimont met Dardare Brimbelles Z (v. Darco) voor Axelle de Jamblinne met Flyer des Flagues (v. Up to You).

Nathan Vicini reed naar het beste resultaat in de 1* competitie. In het zadel van Irwina des Hauts Droits (v. Kannan) werd hij zesde. Op acht zagen we Louise Castro op de rug van Zilvano (v. Zilverstar T). 

Alle resultaten