Ruim tachtig combinaties gingen het 1.50m hoge parcours te lijf, 21 van hen konden foutloos afwerken. Hemeryck kon rekenen op de negenjarige ruin Caristello Jpz (v. Clintissimo Z) om van al het hout af te blijven en begeleidde hem in 69,52s naar de finish. Het duo werd uiteindelijk dertiende. 

De winnende tijd werd gereden door Reynald Angot en Untouchable Gips HDC (v. Portofino 46*la Silla). De vijftienjarige ruin en zijn Franse ruiter klokten af op een snelle 63,76s om de winst op eigen bodem te houden. Landgenoot Nicolas Deseuzes volgde op de tweede plaats met de Zangersheide hengst Eldorado Sunheup Z (v. Eldorado vd Zeshoek), nadat zij finishten in 64,47s. Met een tijd van 65,78s vervolledigde de Franse Marie Demonte het podium in het zadel van de negenjarige Epona du Quesnoy (v. Ogrion des Champs). 

Resultaten

In de 1* competitie liet Elisa Loconsole de Brabançonne weerklinken. De Belgische amazone stuurde de negenjarige Diamond Touch d'Amas Z (v. Don't Touch) foutloos naar de overkant van het 1.15m hoge parcours en had daarbij ruim een seconde voorsprong met de Zangersheide ruin. Op de vijfde plaats kwam de Zangersheide hengst Catch Me P Z (v. Clinton) onder Sumaya Al Rifai (JOR). 

Charlotte Tournay zorgde eveneens voor een foutloze ronde op Lugana Sitte (v. Greco Sitte) en kwam knap op vijftien te staan.