De BWP merrie van Armitage's Boy is een eigen fokproduct van de Belgische ruiter. Na een spannende barrage stak het duo het brons op zak. 

Slechts enkele honderdsten maakten het verschil tussen de derde en tweede plaats, waar de Italiaanse Alexa Larkin kwam te staan in het zadel van de BWP merrie O Music (Diamant de Semilly). De Zweedse Erika Lickhammer - Van Helmond greep op de 9-jarige Stakkato Gold dochter Saratoga LW de overwinning. 

Fabienne Daigneux-Lange scoorde met BB d'Fee Sauveniere Z (Balou du Rouet) de negende plaats. Belgische fokkerij floreerde bovenaan de proef met een vierde plaats voor de 9-jarige Pixel-K van't Kattenheye (I Am Moerhoeve's Star) met Ansgar Holtgers Jr en de Zangersheide hengst Cobalt de Quelennec Z, een 8-jarige zoon van Cornet Obolensky, onder Mel Thijssen op vijf.

Resultaten

Belgisch gefokte Springsteen van de Oude Heihoef scoort in Youngster Tour

Bij de 5- en 6-jarige paarden stuurde Thiago Ribas Da Costa de door De Oude Heihoef gefokte Springsteen van de Oude Heihoef (Arezzo) naar de tweede plaats. De overwinning was voor de Zangersheide merrie Twilight du Vlist Z (Otangelo) van fokker Van Der Vlist.