De hoofdrubriek stuurde de ruiters over 1.25m hoge hindernissen heen. Een fluitje van een cent voor onder andere Rania Dindane. De amazone het Diabolique gezadeld en met succes. Het duo schreef de rubriek op hun naam. Maar niet enkel Diabolique schitterde onder Dindane, ook Orlando van d'Elzendreef zette z'n beste beentje voor en was goed voor brons. Met slechts een halve seconde verschil moest Shany Van der Jeugt genoegen nemen met het zilver op Quando Van 't Veldeken (v. Dieu Merci van T&L). 

Ook over 1.15m was Dindane niet te kloppen. Deze keer mocht de amazone de ereronde leiden in het zadel van Pomerol van de Eekhoek. Voor Laura Raemdonck was er de tweede plaats met On The Rocks Ter Saleghem (v. Marius Claudius) gevolgd door Natan Derycke met Kasper (v. Numero Uno) op drie. Derycke volgde daarna nog zichzelf op op vier met Orval van de Vossenhoek (v. Jamal vd Heffinck). 

Yarno Geeroms scoort op zondag

Op zondag won Yarno Geeroms de 1.10m hoge hoofdrubriek maar nam ook het zilver voor z'n rekening. Cassandra GZ zorgde voor de winnende ronde terwijl Chelsea Z niet veel later op twee volgde. Femke De Graaf mocht nog mee het podium op met Ascalina DH Z (v. Asca Z). 

Over 1m won Dina Van Malderen op Mimosa de La Vie Z. De tweede plaats was voor Nora Van Haelst met Road Runner, Kevin Van Dam werd derde op Damask (v. Douglas).

Pony's

De hoofdrubriek voor pony's had de hindernissen op 1m staan. Daar hield Lotte van Mol op Korina van het Puttenhof (v. Emmickhoven's Diego) iedereen achter haar met ruim twee seconden verschil. Charlotte Van Gysel kon het dichtst bij die tijd in de buurt komen en werd tweede met Elshofs Emma (v. Kantjes Appart). Voor Dido Thierens was er met Rocky het brons. Jodie De Clerck werd vierde op Jingaro gevolgd door Margaux Deblon met Qiqi van het Koekoekshof (v. Kadans van de Groenheuvel) op vijf. 

Bij de 90cm was het Van Gysel die op één schitterde met Fabelous van de Kruishoeve (v. Nabor). Dounia Lambrecht volgde in het zadel van MirellaHens (v. Ive van de Delthoeve) op de voet en werd tweede. De top drie was volledig met Basile Schepens en Quinot van de Bucxtale (v. Machino Carwyn). 

Alle resultaten