Zes combinaties konden zich plaatsen voor de barrage in de 1m30 hoofdrubriek. Paulien Schepers wist als enige Belgische een plaatsje te bemachtigen en reed naar een tweede plaats met Corriere 3 (v. Corrado I). Ook Natan Derycke kwam aan de start maar kon zich net niet plaatsen met de achtjarige ruin Kasper (v. Numero Uno).

Proefwinst was voor de Nederlandse Rosanne Janssen met Janeiro UHL en Thijs Machielsen vervolledigde de top drie met I am Palve (v. Eldorado van de Zeshoek TN)

1m20

Quirijn Bonhomme reed naar de overwinning met onder het zadel Kick Star CL (v. Global Express) in een tijd van 40.03 seconden. Frederic Mariën sprong zich naar een vijfde plaats met de vijfjarige BWP'er Roots-k Van T Kattenheye (vFantomas de Muze).

De Nederlandse Rosanne Janssen kon opnieuw een plek op het podium bemachtigen en reed naar een tweede plaats met Larizona (v. Eldorado van de Zeshoek TN). De derde plaats was voor Juultje Smits met Nairobie van d'Hoeve en Anique Selten werd vierde met Pozzovivo van 't verahof (v. Corydon van t&l).

Pony's

Jolien Vandenberghe reed naar de overwinning in de 90m rubriek met Vaillence (v. Toulon) en Witse Geysen wist zich als enige Belg te plaatsen in de 1m rubriek, hij werd tweede met Vasco van de groenheuvel. 


Bekijk hier de resultaten