De achtjarige BWP zoon van Halifax vh Kluizebos zorgde in een negentienkoppige barrage voor de snelste tijd onder Devos. Slechts één honderdste verschil hield Georgia Tame op de tweede plaats met Kadiva, een achtjarige KWPN merrie van Marius Claudius. Michael Hughes sloot aan bij de top drie en had met Queen Quality (v. Toulon), een BWP merrie, de beste zevenjarige onder het zadel. 

Op vier zagen we opnieuw een Belgische combinatie met Koen Vereecke op de rug van Cuba Libre Van Paemel Z. Ook deze zevenjarige Zangersheide hengst bleef van al het hout af in de barrage. De top vijf werd besloten door de Franse Robinson Maupiler en de achtjarige merrie Jicera D.S. (v. Coeur de Cachas DS). 

Evan Coluccio had de zevenjarige Zangersheide merrie Luna van de Neerheide Z (v. Le Blue Diamond van 't Ruytershof) gezadeld om zesde te worden. Caitlin Liefsoens eiste nog een plek in de top tien op en werd achtste met Vincenzo vh Legitahof Z (v. Vigo d'Arsouilles). 

Resultaten

Frederik Dekens met Chastain MS beste Belg in Youngster Finale

In de rubriek voor vijf- en zesjarige paarden zorgde Frederik Dekens voor het beste Belgische resultaat in het zadel van Chastain Ms (v. Casall). De vijfjarige Holsteiner hengst werd gefokt door Nicole Struye. De Zangersheide hengst Costa van de Holsteinerhoeve Z (v. Catoki) was het beste Belgische paard met een vierde plaats onder Emil Hallundbaek. 

Hannes Symons werd zevende met Mister de Muze (v. I'm Special de Muze) voor Aurelia Guisson met Azaro vh Legitahof Z (v. Asca Z) op acht.