Als één van de laatste combinaties kwam Clemens in actie op de rug van Nobel van het Hertenrooi. De tienjarige ruin van Gitano van Berkenbroeck en uit de stallen van Geert Paulissen was op geen fout te betrappen en werd door Clemens in 67,28 seconden over de finish gestuurd. Daarmee was het duo goed voor het brons! Wat eerder kwam Virginie Thonon aan de start met Edgard de Prefontaine (v. Contact van de Heffinck), hun tijd werd met bijna een seconde verbeterd door Clemens waardoor ze net buiten het podium vielen.

De Pool Przemyslaw Konopacki kwam helemaal in het begin van de proef als zevende aan de start en zette een scherpe tijd neer op Vasco (v. Van Helsing). Tien combinaties later zagen we echter de állersnelste combinatie aan het werk. De Braziliaanse Camila Mazza De Benedicto snelde met Honesty Chavannaise richting de finish en was daarbij maar liefst drie seconden sneller! Honesty Chavannaise is een tienjarige sBS merrie van President, uit de stallen van Yves Evrard. 

Yves Vanderhasselt zagen we terug op plaats acht in het zadel van Nikita van de Koekelberg (v. Loro Piana Filou de Muze). De tiende plaats werd ingevuld door Emilie Conter en Trixie Z (v. Scuderia 1918 Tobago Z). Aaron Tijskens was de laatste Belgische combinatie die zich wist te plaatsen met Hurricane (v. Untouched).

Volledige uitslag