In die laatste rubriek ging de winst naar Peter Kuchar. Hij reed No Limit Z naar de finish in 28,78 seconden en liet hierbij alle balken in de lepels. De tweede plaats was voor Gaetan Stalpaert en Jarlon van der Meersen. Ook zij slaagden erin om een foutloze ronde te noteren en finishten in 29,10 seconden. Andre De Miranda en Iaran Del Massat namen de derde plaats voor hun rekening. Zij reden door de tweede fase in 30,22 seconden.

Jerome Guery (Chopin Du Chateau Hollogne Z) en Thibault Destrebecq (Fais Tou Belle Du Seigneur) vervolledigden de top vijf.

In het 1m30 ging de winst naar de jonge Limburgse amazone Caro Baerts. Zij reed Mac Master Z naar de finish in 57,87 seconden in deze rubriek die rechtstreeks op tijd gereden werd. Nicolas Rombouts nam met Fuptric Van Beek de tweede plaats voor zijn rekening. Ook hij liet het hout onaangeroerd en finishte in 61,02 seconden. 

Wim Aegten (Troy A Z) en Birthe Goossens (Hope vd Bakkershoeve) eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats.

In de 1m20 rubriek was de winst voor Julie Denaeyer. Hij reed Oberon Z foutloos door de tweede fase en finishte in 26,45 seconden. Lennerd Jochems en Noortje-S eindigde op de tweede plaats, Gaetan Stalpaert en L-Fitzgerald eindigden op drie.

Klik hier voor alle resultaten