Negen combinaties gingen de strijd in de Grote Prijs met elkaar aan. Vandousselaere had de tienjarige Saido vd Koutermolen Z (v. Skill Z) onder het zadel. De Zangerhseide ruin, gefokt door Dorine Goegebeur, snelde met een chrono van 40,34s naar de overwinning. In de vierkoppige barrage hield enkel Zoe Devriendt nog een nulscore over met Et Voila vd Ringhoeve (v. Elvis ter Putte). De zevenjarige merrie klokte af op 42,76s en werd tweede. Bart Clarys had de snelste tijd in het zadel van Corona Hf Z (v. Calvaro Z) maar een springfout verwees hen naar drie. Als laatste kwam Axana Denys in actie met Ozon vh Claeyssenhof (v. Numero Uno), zij werden vierde. 

Een rubriek eerder was het Sander Logghe die Petite Fille (v. Kafka vd Heffinck) naar de overwinning stuurde. Over 1.20m hoogte finishten zij in 29,72s. Sofie Van Bunder zat hen op de hielen in het zadel van Ensemble vd Molenberg Z (v. Edjaz van 't Merelsnest) maar 0,43s hield hen op twee. Stijn Colman vervolledigde het podium met Laluna van t Zaveleinde (v. Stakkato). 

In de manche voor de Cavalor Cup zegevierde Sophie Vanhoutte met de reeds twintigjarige Diaz Van T Hoveke (v. Fuego du Prelet). Het 1.10m hoge parcours rondden zij af in 30,17s. Vanhoutte had nog een tweede ijzer in het vuur en greep op Daiquita van T Hoveke (v. Randel Z) ook nog het brons. Angelique Servaege stopte op Jessie van Maarle (v. Lord Z) de klok op 30,75s en werd zo tweede. 

Sibren Vandaele wint in de Fun Tour, Merel Wittebolle beste ponyruiter

De hoogste rubriek van de Fun Tour, die op zondag verreden werd, kwam op naam van Sibren Vandaele en Rallyfax vh Kluizebos (v. Urano de Cartigny). Zij bleven twee seconden voor op Lore Hosten op de rug van Haddize (v. Clearway). Het podium was compleet met Lily-Rose Vermeulen op Alice des Vaux (v. Diamant de Semilly). Maya Saelens deelde nog in de prijzen met haar vierde plaats op Chianta van de Roohoeve Z (v. Condor Z). 

Vermeulen reed een rubriek eerder naar de overwinning met Helio de Belmonte (v. Madisson du Ry). Met ruim een seconde voorsprong liet ze Michelle van Zandweghe op twee met Comme Ca van Bost Z (v. Cachas). Luna Neirynck stuurde haar eigen gefokte Spakatto (v. Spartacus TN) naar drie. Vermeulen werd hier ook nog eens vierde met Alice des Vaux. 

Merel Wittebolle greep in de hoogste ponyrubriek de overwinning op Ranger van Sporkingshove (v. Caherlistrane Robbie). Binnen dezelfde seconde finishte ook Manon Vinckier op Nero van het Pleintje (v. Ten Ankers Jerolianca), zij kwamen op twee. Julie Van Hollebeke liet ook al het hout onaangeroerd op Orchid's Auriske (v. Kanshebber) en vervolledigde het podium. Laurence Declercq kwam op vier in het zadel van Harmonie du Levant (v. Uhland D Aven) voor Thibault Van Hollebeke en Gigolo. Zita De Wilde kwam ook in actie op Unlimited Dee van de Eekhoek (v. Kanshebber) en kwam foutloos op de zesde plaats. 

Over 1m zegevierde Manon Vinckier. De jonge amazone was op de rug van Nero van het Pleintje (v. Ten Ankers Jerolianca) maar liefst vier seconden sneller dan Declercq en opnieuw Harmonie du Levant, die hier de tweede plaats veroverden. Lize Verstaen vervolledigde op Bakels Cooky de top drie. 

Alle resultaten