De negenjarige hengstenzoon van Kannan bleef wederom keurig van het hout af en werd door Clarys in een snelle tijd doorheen het 1.40m hoge parcours geloodst. Met het fokproduct van Filip De Dycker zegevierde Clarys op vrijdag. Het brons was voor de Zangersheide merrie Ariba Ter Elzen Z, een dochter van Air Jordan Alpha Z uit de fokkerij van Werner Heurinckx, met Lou Favede. Kim Emmen besloot de top drie met de achtjarige KWP hengst Kaiser Dmh (Cardento) van fokker Eric Berkhof. 

Binnen de top tien kwam op vijf de Zangersheide merrie Kenia Heureka Z, een zevenjarige dochter van Kassander van 't Roosakker (fokker: Stephanie Dumartin). Op zes kwam de sBs ruin Ionesco Sitte (Hunters Scendro, fokker: Horse of Belgium) gevolgd door de BWP merrie President CL (Harley, fokker: Vinckx). Negen was voor de BWP hengst Popeye de Tamise (Vigo d'Arsouilles, fokker: Wouter en Kara Dierick). De top tien werd besloten door de Z-merrie Epic From Second Life Z (Emerald, fokker: Second Life Stables).

Resultaten

Gelijktijdig werd ook de Gold 1.35m rubriek afgewerkt. Mike van Belle klasseerde zich op vijftien met de achtjarige sBs merrie Jarsy Lvp, een dochter van Toulon uit Lvp Stables. Op het podium kwam de door Nico Esprit gefokte Esprit de l'Esprit Z (Elvis ter Putte) op twee met Carlos Borho Giron.