In de Big Tour stonden de hindernissen op een hoogte van 1.35m. Geen probleem voor Philippaerts en Painted White de Goedereede. De negenjarige BWP ruin van Otangelo maakt zijn internationaal debuut onder Olivier en startte meteen met een foutloze omloop goed voor de zevende plaats. De ereplaats werd opgeëist door Albert Pisarik met Chapo 2 (Chap). Zij hielden Lucia Fernandez met London's Bella (London) op afstand terwijl William Whitaker derde werd op de 8-jarige KWPN hengst Lancaster (Otangelo). 

Philippaerts schreef in de 1.40m Medium Tour de achtste plaats op naam met Poppemieke Jw van de Moerhoeve (Vigo d'Arsouilles). Voor hen kwam de Zangersheide hengst Popcorn de Tiji Z (President) met Pablo Marquez Galobardes. De overwinning was Belgisch getint met T-Gavoli Z, een dochter van Twister de La Pomme op één onder de Zweedse Ebba Danielsson. 

In de 1.30m Medium Tour kreeg de Zangersheide hengst Daylight vh Maressahof Z (Diamant de Semilly) het brons omgehangen met Yannick Jorand. Ook in de 1.35m Small Tour kleurde het brons Belgisch met de BWP ruin Olotto van de Peerdebos (London) op drie met Holly Williams. Op vier volgde Jericho S, een BWP'er van Lord Z. 


Alle resultaten