Op zondag stonden de hoogste hindernissen 1.20m hoog. Cedric Broekaert en de 12-jarige BWP-merrie, Kajou Van De Kleite (Edjaz van 't Merelsnest) sprongen daarbij naar de winst. Het paar werd op het podium opgevolgd door Ivo Van Gucht met Phantastique VG Stables (Balou du Rouet). Op de rug van zijn eigen gefokte merrie bleef Van Gucht voor op Nicolas Limpens met de 11-jarige N Laetitia Olimpea Z (Non Stop).

Het paar werd opgevolgd door Magali Otto met de zoon van Nabab de Rêve, Kasper van 't Heideveld. De top vijf werd afgewerkt door Stefaan De Smet met onder het zadel Quirani van de Maltahoeve (El Torreo de Muze).

Olivier De Geest wint met eigen fokproduct

Op zaterdag wist Olivier De Geest de concurrentie achter zich te houden. Op de rug van de negenjarige dochter van Elvis ter Putte, Electra Z bleef Oost-Vlaming nipt voor op Siebe De Smet met onder het zadel Carolina (Quidam de Revel). Het podium van deze hoofdrubriek werd afgewerkt door Freya Heirbaut en Elke van de Boslandhoeve (Thunder Van de Zuuthoeve).

Net buiten het podium strandde Hebe De Maeyer op de vierde plaats. Samen met All In One B (Araconit) bleef de Maeyer nipt voor op Siebe De Smet met Any-Luck Z (Arko III).

Eva Leece wint bij de ponies

De hoogste ponyrubriek kwam op naam van Eva Leece met de 14-jarige Calypso (Hoppenhof's Shardon). Na een barrage met drie bleef Leece ruim vijf seconden voor op Amy Tan die met Ice Age (Emilion) op de tweede plek volgde. De derde plaats kwam op naam van Fleur Schroyens met onder het zadel de negenjarige Condor.

De 1.10m paardenrubrieken kwamen op naam van Amber Vandaele met Iara VDP Z (Itackie Deux) en Jolien Schepens met Unique Normand (Derby Du Gite).

Alle resultaten