Met startnummer 44 kwam van Paesschen ongeveer in de helft van de rubriek aan de start. De dertienjarige ruin zit nog maar sinds begin deze maand onder het zadel bij de 29jarige ruiter. Ze kwamen in Lons Le Saunier al succesvol aan de start met onder andere een tweede plaats in de 3* 1.40m rubriek. Twee weken later verbeteren ze die prestatie en sprongen naar winst in de 3* 1.40m rubriek van Roeser! 

Met ongeveer een seconde voorsprong hield hij de Duitser Felix Hassmann achter zich, die Quiwitino WZ (v. Quiwi Dream) gezadeld had. Victor Bettendorf besloot het podium met de achtjarige Foxy de La Roque (v. Armitages Boy). 

Net buiten het podium zagen we Charlotte Philippe op vier. De Belgische amazone zat in het zadel van Godiva S (v. Andiamo Z). Ann Carton-Grootjans scoorde eveneens een plek in de top tien en werd zevende met de achtjarige Kayenne Z (v. Kannan), uit de stallen van Kristof Engelen. Nathan Budd kwam wat verder op negen met Jango des Rosiers (v. Cornet Obolensky). Deze achtjarige hengst is ingeschreven in het sBs stamboek. 

Resultaten