Op de Ogano Sitte-nakomeling was Thonon op geen fout te betrappen en klokte af op een tijd van 26,46s, slechts zes honderdsten verschil op de nummer twee. Daar stond de Nederlander Pieter Jan de Visser met For2day Z, een BWP merrie van For Pleasure uit de fokkerij van Jan de Visser. De snelste combinatie was de Fransman Dylan Ringot op Vivlavie Une Prince (Number One d'Iso), hun chrono stopte op 26,30s. 

De door Paul Anthonissen gefokte Piccadilly (Vigo d'Arsouilles) werd door Jack Ansems naar vier gestuurd met 26,91s op de klok. Vijf was voor Drew Walton en de Z-ruin Solid Gold Hs Z (Sir Obolensky Z, fokker: Greet Schellens). Pieter van den Bergh scoorde de zesde plaats op Happyness van de Kapel (Bentley van de Kapel) voor Louise Losfeld en Hamilton (Conthargos). Chanel de Baets werd met Cybelle Z (Cicero Z) achtste. 

Resultaten

Daarna werd de 1* 1.10m rubriek ingericht waar Inaya Paelinck zich een podiumplaats toe-eigende met Urfee des Luthiers (Heartbreaker). Voor Estelle Godecharle en Jadore cu Cache Pot (Indian Gold van Casterhoeve) was er de vierde plaats. De top tien werd besloten door Mike Lepiemme en Romina van het Lambroeck (Malito de Reve).