De Grote Prijs werd op zondag verreden. Somers kwam aan de start met Galicia en werkte het 1.25m hoge parcours vlekkeloos af. Met één honderdste verschil greep Paul Scheirs naast de overwinning in het zadel van Manon van Duitschoolhof (Epleaser van't Heike, fokker: Karel van Leuffelen) en werd tweede. Pieter Van den Bergh kon met Happyness van de Kapel (Bentley van de Kapel, fokker: Joris van den Bergh) het brons mee naar huis nemen, nadat hij twee seconden later over de eindmeet kwam. Isabel De Rijcker en haar Gentlemen van Loheky (Thunder van de Zuuthoeve, fokker: Piet De Rycker) kwamen op vier voor Michiel Meskens en Novelle van de Plataan (Nabab de Reve, Fokker: Meskens-Rooms).

De eerdere 1.15m rubriek werd gewonnen door een sterke Kaat Brosens die op Cartina Z de concurrentie met bijna drie seconden voorsprong achter zich liet. Roos Notelé stuurde Katana naar het zilver voor Evi Peeters en Nirvana vh Heikanthof die brons omgehangen kregen. 

De Pony Grand Prix kwam op naam van Saar Meyvis en Dollar. Op twee kwam Witse Geysen met Victor van de Groenheuvel terwijl Josephine Rodenburg de top drie afwerkte op Kinka's Boy. Meyvis nam ook nog eens de vierde plaats voor haar rekening met Malissa en Sien Kenis stuurde Jurist naar vijf.


Voor de Masters-rubriek op zaterdag was het Pieter Van den Bergh die op één stond met Happyness van de Kapel (Bentley van de Kapel) in de 1.25m rubriek. Camille Bogman werd tweede met Henna de Beauvois voor Michiel Meskens en Novelle van de Plataan. 

Diezelfde rubriek werd een dag eerder gewonnen door Sander Kenis in het zadel van Jay Van't Berlohof. De Rijcker en Gentlemen van Loheky sprongen naar de tweede plaats, drie was voor Silke Versmisen en Eyecatcher van het Borzehof. 

Resultaten