Na een barrage met acht won Matthijs in het zadel van de zoon van Uriko. Op minder dan een seconde verschil volgde Bert Panneels op de tweede plaats. De Vlaams-Brabantse springruiter schreef ook de derde plek op naam.

Panneels strandde op de tweede plek met de BWP-merrie, Nic-Nac P (Brahmann St Simeon) en vervolledigde de top drie in het zadel van Nicodemus van het Blondveld (Vagabond de la Pomme). Net buiten de top drie volgde Anouk De Proft met Monaco du Chablis (Norton d'Eole) voor Jelle Limbourg en Himalaya de Bmm (Malito de Reves).

In de 1.15m proef hield Danny Van Es de concurrentie achter zich. Van Es snelde met bijna vier seconden verschil naar de eindzege, in het zadel van Zico V. Organisator, Jan Meersschaert volgde met L'Unique Z (Lavallino ter Klomp) voor Arno Boon en Papillon (Dieu Merci van T&L).

Op zaterdag schreef Yelina Vanthomme de 1.20m hoofdproef op naam. Vanthomme won de middagrubriek met onder het zadel Qualite vd Donkhoeve (Kato T Z). Op het podium volgde Femke Verschueren met Naomi Hof Ter Bruggen (Dakar VDL) voor Jelle Limbourg en Inago du Champ du Bois (Vigo d'Arsouilles).

Alle uitslagen