In de 1.30m hoge rubriek kwamen slechts vier ruiters aan de start. De snelste basisomloop werd gereden door Amber Goethals in het zadel van Kosmic Black Ice vd Bucxtale (v. Ogano Sitte). Zij besloten hun rit in een tijd van 67,29 maar kregen een springfout aangerekend. Ook Dorien Berkers ging in de fout op Argos van Hof Ter Naillen (v. Querlybet Hero) en werd derde. Enkel Nikolas Matthijs slaagde erin om Uraldik van de Mispelaere (v. Uriko) foutloos doorheen het parcours te leiden en won de proef. Maite Saey besloot de top vier met Karamelle (v. Breemeersen Adorado). 

Klasse Midden

Over 1.20m hielden vijf ruiters het foutloos in de basis en traden aan in de barrage. Ook hier kon slechts één combinatie het hout onaangeroerd laten: Koen Cerpentier en Qwibus van d'Abelendreef (v. Vigo d'Arsouilles) hadden naast een foutloos parcours ook de snelste tijd. Marthe Desomviele volgde op twee in het zadel van Geneve de Muze (v. Vigo d'Arsouilles). De top drie was compleet met Larissa Carnoy en Ozara di Padua (v. I Am Moerhoeve's Star). Op vier kwam Fenna Goethals met Ragnar van de Kruishoeve (v. Vannan) gevolgd door Maite Saey en Karamelle (v. Breemeersen Adorado). 

Klasse Licht

Desomviele moest in de 1.10m-rubriek niemand voor haar dulden en won in het zadel van Geneve de Muze (v. Vigo d'Arsouilles). Met ruim een seconde verschil hield ze Kiara Kuppens met Origine van 't Lindehof achter haar. Voor Tim Flamee en Kira van 't Moleneinde (v. Opium de Salbris) was de derde plaats weggelegd. Plaats vier was voor Brend van Pamel op Reality Ter Bink (v. Carlow van de Helle) voor Evelien De Poorter en Racha van Spieveld (v. Matisse de Mariposa). 


Bekijk alle resultaten van de paarden hier

Pony's 

Naast de paarden vonden ook de ponyruiters hun weg naar de outdoor van LRV Lochristi. In de klasse D-MIDDEN stuurde Rosie Sillis haar pony Woody Woodpakker naar de overwinning met bijna vier seconden voorsprong. Kjenta Franco was met Muze van de Delthoeve (v. Principal Dream vd Delthoeve) goed voor de tweede plaats en bleef voor op Ayko Ghesquiere en Orlando van het Overlede Goed (v. Vedet van de Vondelhoeve). Zij bleven als enige drie dubbel foutloos.

D-LICHT werd gewonnen door Aurélie Van De Walle op Kantje's Fabienne (v. Oosterbroek Francois). Charlotte Van Gysel reed naar twee met Elshofs Emma (v. Kantje's Appart) en hield zo Kjenta Franco met Wisma - Drum V/H Juxschot (v. Thunder-Drum van het Juxschot) achter haar op drie. 

C-LICHT kwam op naam van Louise Van Gysel in het zadel van Joly's Joke (v. Oosterbroek Francois). Net geen anderhalve seconde later zagen we Estelle De Wandel finishen op Peter, zij werden tweede. Het podium werd besloten door Mathis De Meyst en Raspoetin.

Bekijk alle resultaten van de pony's hier