In de 1m20 hoofdrubriek domineerden de Belgische ruiters de top tien met een ganse top zes gekleurd in onze driekleur. Niels van Rossem snelde naar de zege in het zadel van de 9-jarige Tesla van het Klavertje (Ulk d'Ete). Clémentine Lux slaagde erin om haar beide troeven in exact dezelfde tijd over de eindmeet te sturen en kwam met zowel de 10-jarige hengst Eoghan de Seguret (Coolillaun Cushlawn) als met haar bonte pony Bounty. 

Rosie Sillis vulde de vierde plaats in op de Dexter Leam Pondi zoon Woody Woodpaker. Elise Thirion werd op Dance Floor du Cauroy (Iec And Fire d'Albran) vijfde voor Marthe-Louize Dieu en Swarovski (Anydale Ron). 

Ashley Honorez greep een overtuigende overwinning op 1m10 hoogte op de rug van Diamond Star Porteron (Movie Star Tilia). Julie van Hollebeke werd in deze proef vierde met Jackpot-P. De 10-jarige Zavall VDL nakomeling was de voormalige troef van Nederlandse amazone Mariesa Veenstra en vervoegde nog maar recent de stallen van Van Hollebeke. Marine Marsigny volgde op vijf met Golden des Marronniers (Kantje's Ronaldo). 

Resultaten