Nicola Philippaerts en Khan Vd Kattevennen Z bleven zo de Britse Ben Maher in het zadel van Dallas Vegas Batilly (Cap Kennedy) bijna anderhalve seconde voor. De Fransman Axel van Colen sprong naar de laatste podiumplaats op de rug van de 9-jarige hengst Done'Di Amore (L'Arc de Triomphe).

De plek net naast het podium werd eveneens ingenomen door Frankrijk. Melanie Cloarec werd vierde samen met Fais Toi Belle du Seigneur Pleville (Baltik Sitte), en liet zo de Zwitserse Evelyne Bussmann met Tafila d'Urville (Jenny de La Cense*HN) achter zich als vijfde.

Ook Leonie Peeters zette een knappe prestatie neer, en in een foutloze tijd van 68.96 seconden wist ze zich samen met La Lou (Sandro Boy) als achtste te klasseren.

Volledige uitslag

Nathalie Willems beste Belg in Bronze 1.35m

In de voorgaande 1.35m proef ging de winst naar de Ierse Ella Clancy in het zadel van Corraghoe Steel (Mermus R). De beste (en enige) Belgische klassering was voor Nathalie Willems, die op de rug van Olala Mve HC (Bisquet Balou Vd Mispelaere) met een foutloos parcours een knappe tiende plaats in de wacht sleepte. Ook Joris Vergauwen bleef met Por Favor Van't Roosakker (For Pleasure) foutloos, maar door een te voorzichtige tijd eindigde Vergauwen net buiten de prijzen.

Volledige uitslag Bronze 1.35m