Van der Plaetsen en zijn 11-jarige My Secret Of Usie (Emerald van 't Ruytershof) verwezen Hippique.Immo-ruiter, Laurent Nuyens naar de tweede plek. Nuyens en zijn Daddy's Day Dream P (Just Daddy P) volgden op ruim twee seconden voor Ronald Krijnen en Qarmilla van het Geeneinde (Karmel van de Watering).

Net buiten het podium volgde Eddy Bols met de 8-jarige Pepper Van Het Heikanthof (Action-Breaker) op de vierde plek. De top vijf werd afgewerkt door Vincent Bourguignon met Dinamyc de Carthina Z (Dominator Z).

Eerder won Laurent Nuyens de 1.25m rubriek. Nuyens en Check Out (Tangelo van de Zuuthoeve) bleven voor op Jules Stevens met de KWPN-merrie, Herusa S (Tornesch). Als kers op de taart strandde Nuyens ook op de derde plek met de 11-jarige Zandor-zoon, Zalando vh Schaarbroek Z.

De eerste 1.25m rubriek van de week kwam op naam van Dieter Vermeiren en zijn 13-jarige Plot Blue-merrie, Piepke 111 Z. Eddy Bols volgde in deze rubriek met La Corofina Z (Lavillon) voor Stephanie Goemaere en Dolce Vitta (Ogano Sitte).

Alle resultaten