Eveneens foutloos volgde Hippique.Immo-ruiter, Laurent Nuyens op de tweede plek. Nuyens en de AES-merrie, Daddy s Day Dream P (Just Daddy P) bleven zo voor op Lotte Luyten met onder het zadel de zevenjarige Coriki Z (Corydon van T&L).

Ook de vierde plaats kwam op naam van Nuyens. Op de rug van de vader van Daddy's Day Dream P, Just Daddy P (Nagano) strandde de springruiter net buiten het podium voor Anisa Houtmeyers met Calippy vh Maarlo Z (Calidos).

Lynn Leys en Nico Van der Plaetsen scoren

Eerder won Lynn Leys de 1.25m Kleine Tour met de 14-jarige dochter van Tolan R, Dermie. Leys bleef in deze proef ruim zes seconden voor op Lenka Potoms met de zevenjarige Gabrilo Kmh Z (Galisco van Paemel). De derde trede van het podium kwam op naam van Robin Schepers en haar Nalu By P &S (I Am Moerhoeve's Star).

Op vrijdag wist Nico Van Der Plaetsen ook al de 1.25m rubriek op naam te schrijven. Eveneens met de 10-jarige BWP-ruin, My Secret of Usie sprong de Antwerpenaar ditmaal één honderdste van een seconde onder de chrono van Daniel Stappaerts met de 12-jarige Stash 3 Z (Stakkato). Thieu Huijbregts vervolledigde het podium in het zadel van de zesjarige Cocolino V.V.Z (Comme Il Faut).

Alle resultaten