De tweede plaats was weggelegd voor Jan Van Dyck met Mystic River (Der Senaat 111). Thomas Leemans vervolledigde de top drie met Petrouska Dm Z (Peppermill). Plaats vier was weggelegd voor Eddy Bols (Pepper Van Het Heikanthof) en plaats vijf voor Daniel Stappaerts (Stash 3 Z).

Over 1.15m zegevierde Lien Van Ende met Decadence v t Oud Molenhof Z. De twaalfjarige Zangersheide merrie van Don Blomme v. Sappenleen was ruim een halve seconde sneller dan Stephanie Storms met In The Mood van het Wimpelhof (v. Winningmood van de Arenberg). Het podium bestond uit de nodige portie girlpower met brons voor Emily Sneyers en Irresistible van de Bleukhoeve Z (v. Zazu). Nicky Scheirs zette zowel plaats vier als vijf op haar naam. 

De 1.25m Super Cup dat op zaterdag verreden werd kende twee winnaars. Zowel Jordy Clauw als Yoren Maes finishten in 30,88s. Voor Clauw zat Hanukkah Gravelotte (v. Arko III) onder het zadel terwijl Maes kon rekenen op M Orange M (v. Emerald van 't Ruytershof). Clauw werd ook nog eens vierde op Healy D (v. Cicero Z Van Paemel). Sven Van Dijck vulde de derde plaats in met Pitou D Emma (v. Tinka s Boy). 

In de Epplejeck Cup zegevierde Laurent Nuyens met Lavita Van De Heide. Maya Hendrickx (Gentle) vinden we terug op plaats twee en de top drie werd vervolledigd door Helen-Britt Liideman met Gwenna.





Foto ©: VOR
Bron: Persbericht