Springsteen stuurde de tienjarige merrie van Cardento opnieuw zonder enige fout het 1.45m hoge parcours rond. Hun tijd was slechts zeventien honderdsten trager dan die van plaatselijke combinatie Mathieu Lambert en Cayetano Loisel (Oslo du Chalet). 

De Belgische paarden domineerden de top tien met een vierde plaats voor de Zangersheide merrie Scarlina de Tiji Z, een negenjarige dochter van Scendro. Op vijf volgde de BWP ruin Kiekeloo van T et L (Carabas vd Wateringhoeve). De Zangersheide merrie Cassina Z (Casado v't Gelutt Z) eiste de zesde plaats op voor de sBs merrie Dubai du Bois Pinchet (Kashmir van Schuttershof) op zeven.

Resultaten

In de CSI3* 1.40m noteerden we een vierde plaats voor Maxime Harmegnies met de achtjarige Playboy des Frimonts. Hoewel het podium volledig Frans kleurde stalen de Belgische paarden de show. De BWP merrie Latina G (Der Senaat 111) won met anderhalve seconde voorsprong onder Jean Luc Mourier terwijl de Zangersheide ruin Memphis Z (Mylord Carthago) door Lara Tryba naar het brons werd begeleid. 


Foto©: Sportfot - Equestrian Cup