Het beste resultaat scoorde de Belgische amazone in de CSI3* 1.45m rubriek. Deze proef, die meetelde voor de Longines Ranking, leverde haar de zevende plaats op. In het zadel van de BWP ruin Obama vd Wellington (Echo van't Spieveld) bleef Scauflaire als een van de weinigen dubbel foutloos. 

Vooraan de uitslag stond de Britse Nicole Pavitt met de KWPN hengst Goldstar, een zoon van Otangelo. Zij bleef voor op Gregory Cottard met Bibici (Norman Pre Noir) en zijn landgenoot Robin Lesqueten met de 9-jarige Fbi d'Ellipse (Vagabond de La Pomme). 

De Zangersheide merrie Caetlin vd Heffinck Z (Chacco-Blue) zagen we met Alexa Ferrer op vijf. De door Benoit Leclercq gefokte Galilee, een sBs merrie van Clintissimo sprong naar negen gevolgd door de BWP hengst Orleans van de Kruishoeve, een fokproduct van Eric Polfliet die koos voor Fantomas de Muze als vaderfiguur. 

Resultaten

Eerder was Scauflaire al succesvol met Snapchat van de Broekkant Z. De 8-jarige Zangersheide ruin van Balou du Rouet bracht haar de negende plaats op in de CSI3* 1.40m rubriek. Hier ging de overwinning eveneens naar een Britse amazone en was het Chloe Aston die op één stond met de sBs merrie Flavie van de Helle, een dochter van Carlow van de Helle. Het brons was voor de BWP hengst New Libero One d'Asschaut (Van Gogh) met Thibault Touron.