Lepiemme kwam aan de start op Neverland Z, een tienjarige hengst van Numero Uno uit de stallen van Yves Vansteenwinkel. Het duo werkte zonder fouten af en werd derde. Op vijf volgde Cyril Cools in het zadel van Cloe Gp Z (Corddino). Binnen de top tien noteerden we de achtste plaats voor Charlotte Mahieu met Kiarado (Diarado), negen voor Ann Carton-Grootjans en Judine van de Kapel (Cigaret Jvh Z) gevolgd door Claire Putters die op tien besloot met High Fly Special (Chacco-Blue). Hier kwam de Fransman Bilal Zaryouh op één met Doreen des Carmilles (Kannan).

In de tweede uitslag zorgde Marine Scauflaire voor de hoogste driekleur en werd zesde op Snapchat van de Broekkant Z, een zevenjarige ruin van Hunter's Scendix. Op zeven kwam Kim Thiry met Chayne Z (Clarissimo Z). Voor Felicien Collin noteerden we de negende plaats op Illy Girl de Libramont (Coeur de Cachas DS) voor Julie de Pelsmaeker en Actiongrace PS (Action Breaker). De winst was hier eveneens Frans met op één Guillaume Paroty en Full Options d'Elo (Diamant de Semilly).

Resultaten

In de CSI2* 1.35m stond Cyril Cools met stip op één in het zadel van Coryfee T&L Z, een achtjarige dochter van Corydon van T&L uit de stallen van Tilleman en Lenaerts. Roy van Beek deelde met Celebrity-H (Comme il Faut, fokker: Thierry Henrikx) de derde plaats met de Fransman Gregory Cottard op Dragibus des Champs (Ogrion des Champs). De top vijf werd besloten door Karen Oris en Mali d'OR (Emerald van 't Ruytershof).