Samen met de Verdi-zoon bleef Vreys slechts acht honderdsten van een seconde voor op de Limburgse springruiter, Kim Thiry en de 10-jarige Chayne Z (Clarissimo Z). De Noorse amazone, Victoria Gulliksen vervolledigde de top drie in het zadel van Papa Roach (Perigueux).

Eveneens aan de start in de barrage volgde Ivan Dalton met Plaisire d'Api (For Pleasure) op de vierde plaats. De Ier, die in België woont, won eerder in de week al de 1.40m hoofdproef. Ditmaal bleef hij voor op Aleksandra Lusina Golas en Quick Magic de Barcenal Z (Quick Star). De Poolse amazone noteerde één tijdsfout in de basisomloop. Daarmee verwees ze Karen Oris met Mail D'Or (Emerald van 't Ruytershof) op plaats zes en Jan Claeys met Judy Van de Beekhoek (Wandor van de Mispelaere) op plaats zeven.

Ruben Houben scoort in 1.35m

Eerder won Ruben Houben de 1.35m rubriek met zijn eigen gefokte Quick Diamant HR (Diamant de Semilly). Samen met de 7-jarige BWP-merrie dook de Limburger als enige foutloos onder de 27 seconden. Op ongeveer één seconde volgde Jenny Krogsaeter met Team Philippaerts' Kwik Tweet (For Pleasure). De top drie werd afgewerkt door Thomas Mertens en Cadeau de Bo Z (Connor).

Johan Goen won de 1.25m ochtendrubriek. Samen met Qatar van 't Buxushof (Douglas) bleef Goen, Kim Thiry met Charlie de Jolie Z (Comme Il Faut) en Michael Vreys met Extra Z (Lb Eagle Eye) voor.

Alle resultaten