Hippique.Immo-ruiter, Jean-Christophe De Grande volgt met Tresor D'arsouilles (v. Taran de la Pomme) in 42.98 seconden op de tweede plaats. Dries van Dyck sluit het podium af in het zadel van Eloma M (v. Contador). Met zijn 44.52 blijft hij nipt voor Saskia Huylebroek, die met Lennox van de Zeshoek (v. Eldorado van de Zeshoek) volgt in 45.01. Niki Geenens en Mc. Gyver van het Ruitershof (v. Nabab de Reve) sluiten de top vijf af met een tijd van 40.46 en vier strafpunten. 

In de proef over 1.30m gaat de overwinning naar Rik Geirnaert. Geirnaert wist op de valreep de Stal Lenssens-amazone, Shari de Laet haar tijd te verbeteren. Met Nabor van 't Zwarte Gat (v. Elvis ter Putte) is hij over de twee fasen beter dan Shari De Laet en Cataleya 3 (v. Cachas). Johan Wenselaers en Pipa de Yeselo (v. Bamako de Muze) sluiten de top drie af. 

In de eerste rubriek van de dag, een 1.20m parcours, sprong de Oost-Vlaamse Niki Geenens naar de eindzege. Geenens, die Helios van de Spelonckhoeve (v. Dulf van den Bisschop) onder het zadel had, hield Ingbert Ghys en Ina Belle Amie-S (v. Zambesi) achter zich. Derde plaats is hier voor Jordy Van Massenhove en Querido Blue AC/WB (v. Jaguar van Paemel). 


Resultaten