Wout Neven kwam bij de zesjarigen aan de start op de rug van de Zangersheide merrie Cherma Sts Z. De dochter van Comme il Faut werd door Neven naar het brons gestuurd. Een overwinning met bijna acht seconden voorsprong werd genoteerd voor de Britse Tabitha Kyle en de door Marcel Schrijvers gefokte Sing Z (Copycat Z). 

Gert-Jan Hubrechts en Sky High de Tiji, een BWP hengst van Sea Coast Don't Touch Tiji Hero, werden zesde. De door Stal Aegten gefokte Silinde Aeg (Windows vh Costersveld) viel ook opnieuw in de prijzen met Jenny Heinekamp en werd zevende. Marc Kluskens en Luc Henry hun fokproduct Hero van T Roosakker Z (Heartbreaker) kwam met Brian Woldring-Walker op acht te staan. 

Bij de vijfjarige paarden bracht Melissa Laenen de Taloubet Z dochter Touriste Z naar het brons. Op vier volgde de BWP gefokte Thor van de Vlasbloemhoeve (Hasall van de Mispelaere) met de Britse Zoe Potter. 

Emilie Evrard liet zich bij de zeven- en achtjarigen opvallen met Less is More Chavannaise, een dochter van Asca Z. Roy van Beek stuurde Charleston - H (Comme il Faut) ook naar de prijzen. De Zangersheide ruin Karajan Jt Z (Kannan) werd tweede met Santiago Diaz Ortega na de Duitser Stefan Engbers en de 7-jarige Conquest of Paradise 19 (Comme il Faut). 

Alle resultaten