De Belgische amazone Maxine Gaelens was de ster van de dag. Ze verscheen met haar hengst, Royal Van 'T Hooghemelrijk, die afstamt van Tangelo van de Zuuthoeve in deze 1.10m rubriek. Met een ongelooflijke snelheid en precisie wist Maxine het parcours foutloos af te leggen. Ze zette een razendsnelle tijd van 28.43 seconden neer wat haar de eerste plaats opleverde, samen met een geldprijs van 250 euro. 

Op de tweede plaats vinden we de Canadese ruiter Brian Woldring-Walker met zijn paard Spirit Of Casall (v. Casall). Brian liet ook een vlekkeloze prestatie zien, met een tijd van 36.24 seconden in de tweede ronde. Op de derde plaats kwam de Britse ruiter Daniel Neilson, die deelnam met zijn merrie Milady de La Pomme Z (v. Mylord Carthago). Zijn tijd van 39.96 seconden in de tweede ronde leverde hem de derde plaats op. 

Ellen Anthonissen behaalde de vijfde plaats met haar merrie Kira - K.A. Dit BWP-paard met als vader Nabab de Reve kreeg in de eerste ronde een springfout aangerekend. Laura Cohnen werd op F - Celine (v. Calido I) zesde voor Dries van Dyck en Rantzau 111 (v. Comilfo Plus Z) die zevende werden. 


Volledige uitslag