De overwinning in deze leeftijdscategorie was voor de door Tonies gefokte Daydream Z. De Zangersheide merrie van Dominator 2000 Z was te zien onder het zadel van de Portugees Bernardo Mathias. Mathieu Dehertoghe had eveneens een dochter van Dominator 2000 Z aan de start en loodste de door Rita Van Vlasselaer gefokte Dame D'Or Vh Grootveldhof Z naar de tweede plaats. Moo Tamisaft en de Plot Blue nakomeling Pablo (fokker: Paul Maes) besloten op drie. 

Pieter Kenins had de bij Patrick en Karel Sebrechts gefokte Chackly S&J&F Z onder zich en werd met de Chacoon Blue dochter vierde. De vijfde plaats was voor de Nederlandse Lucille Billet en de AES hengst Stargazing BS. De Ibrahim BS nakomeling is een fokproduct uit eigen fokkerij van Marcel Billet. 

Bij de zesjarigen was de Kannan dochter SO HO AH de beste met James Peeters, zoon van fokker wijlen Paul Peeters. Wannes Notelé volgde op twee met ElS De Vries' fokproduct Smartie van't Rebelshof (Ermitage Kalone). De Portugees Mathias behaalde hier de derde plaats met de Emerald van't Ruytershof merrie Edelfri - Lady Z. 

Steven van Meersche liet zich binnen de top tien met maar liefst drie jonge beloftes opmerken en kwam op vijf, zes en zeven met respectievelijk Siska van de Helle (Cayenne van de Helle Z), Styles One L (Amadeo van't Vossenhof Z) en Hermelina van de Quote Z (Horion de Libersart). 

Alle resultaten