Eén derde van de combinaties mocht zich warm houden voor de barrage. Met hindernissen op 1.60m hoogte was het geen makkelijke opdracht om van het hout af te blijven. Martin Fuchs (SUI) hield Conner Jei (v. Connor 48) foutloos en trapte het gaspedaal volledig in, wat resulteerde in een eindtijd van 33,37 seconden. Met die tijd waren ze exact veertig seconden sneller dan Ben Maher (GBR), die zijn legendarische Explosion W (v. Chacco-Blue) naar het zilver reed. Bertram Allen (IRL) besloot de top drie in het zadel van Pacino Amiro (v. Pacino).

Max Kühner (AUT) was ook op geen fout te betrappen met Elektric Blue P (v. Eldorado vd Zeshoek) en werd vierde, Roger Yves Bost (FRA) was de laatste die het hout onaangeroerd liet en nam zo knap de vijfde plaats voor zijn rekening met Cassius Clay Vdv Z (v. Calvino Z). 

Gregory Wathelet had Ace of Hearts (v. Aliandro B) gezadeld voor deze rubriek maar twee springfouten hield hen van een hogere notering dan 20. Op 21 volgde Abdel Saïd met Clown of Picobello Z (v. Cardento 933). 

Volledige uitslag