Martijn Tormans reed in het zadel van Origi van 't Roosakker (v. Echo Van Speiveld) naar de overwinning in 31,18 seconden. Raf Willemse en Kwandor (v. Nabab de Rêve) zaten Tormans op de hielen en reden in 32,00 seconden naar de tweede plaats. Het podium werd vervolledigd door Stef Brosens met Hassan (v. Quadrillo). Het duo reed over de finish in 34,46 seconden.

Jan Mertens (Sira Van Strikmolenhof Z) werd knap vierde. Evelien Kenis (Eleonoor van het Eegdeken) zorgde voor de nodige girlpower en reed naar een vijfde plaats.

In Klasse M was het Ine Brosens die de ereronde mocht leiden met Ferdinand Van 'T Palmenhof (v. Triomphe de Muze). De twee noteerden de winnende tijd van 28,58 seconden. Martijn Tormans kon rekenen op zijn La Luna Van 'T Roosakker (v. Echo Van Spieveld) om in deze klasse naar een tweede plaats te rijden in 29,82 seconden. Frederik Verschueren stuurde zijn Ona Vd Withoeve (v. Cantario) naar het brons in 37,79 seconden.

Robbe Verelst (Minos Van De Brem) nam genoegen met een vierde plaats. Sofie Janssens (Luna B) verzekerde een vijfde plek.