Na een barrage met zeven hield Marthe-Louize Dieu, Lauranne Spits van de winst in de 1.25m regionale Grand Prix. Samen met Kewanda van Beek (Cidane) sprong Dieu naar de winst. Op de rug van haar 14-jarige Jazz van 't Kamerveld (Toulon) plaatste de amazone zich ook op de derde plek. De tweede plaats kwam op naam van Lauranne Spits en de 8-jarige Parel van het Russeltveld (Lavallino Ter Klomp).

Net buiten de top drie volgde Jeroen Verschueren op vier, vijf en zes! Versueren sprong foutloos naar de vierde en vijfde plaats met respectievelijk Voulon D'Omal (Toulon) en Aloma CK Z (Aktion Pur Z).

Familie Spits domineert Young Horses

Bij de rubriek voor zesjarigen nam de familie Spits de volledige top drie voor zich. Patrik Spits loodste zijn eigen gefokte, Rozelien Dwerse Hagen (Nixon van 't Meulenhof) foutloos naar de winst. Dochter Lauranne Spits volgde Met Riccochacco van essene (Chacco-Blue). Kers op de taart volgde Patrik Spits op drie met zijn eigen BWP-ruin, Rox vd Bisschop (Chacoon Blue).

Enkel de top drie noteerde een dubbel foutloze omloop. Net buiten het podium plaatste Sanne Schröder zich met Ramblas van de Neerhoeve (Bamako de Muze) op vier. Organisator, Jonas Callaert vervolledigde de top vijf in het zadel van Ringo Van 't Brielhof (Lector vd Bisschop).

In de afsluitende 1.15m proef was het eveneens een 'family affair'. Xander Van Es hield vader Danny Van Es van de winst. Samen met Naughty Girl Of Two Notes Z bleef Xander voor op Danny Van Es met Zico V. Anne Cuyt werkte de top drie af met Noukie van de Start Z (Nonstop).


Alle resultaten