De Antwerpse amazone Marthe Heudens bleef met haar 9-jarige nazaat van Thunder van de Zuuthoeve, NEwton van 't Zorgvliet, als enige foutloos onder de 34 seconden. Op ruim één seconde volgde Bert Panneels met onder het zadel Nicodemus van het Blondveld (Vagabond de la Pomme). De top drie in deze 1.40m hoofdrubriek werd afgewerkt door Katja Haep en Chupaline (Clarimo).

Net buiten het podium volgde Stijn Van Opstal in het zadel van de 11-jarige Elias van de Vinkhoeve z (Echo van 't Spieveld). Nick Verlies vervolledigde de top vijf in het zadel van de achtjarige Bajrang (Cador).

Eerder hield Nathan Budd de concurrentie achter zich in de 1.30m rubriek. Budd snelde naar de winst in deze 1.30m proef met Jango des Rosiers (Cornet Obolensky). Het paar was nipt sneller dan Steve Auwers die met Kwador (Nabab de Rêve) voor bleef op Kyle Cuypers en Mystic Lady Van 't Buxushof (Toulon).

Cuypers en zijn 10-jarige Toulon merrie wonnen voordien wel de 1.20m proef. Ze werden in deze rubriek opgevolgd door Guido Hornesch met Karanka (Cidane) en Paul Scheirs met Evita de la Pomme Z (Elvis ter Putte).

Alle resultaten